Kotiapu-TH
Kotiapu-TH
Kotiapu-TH.
Kotiapu-TH on Tarja Honkasen pyörittämä kotiapua tarjoava yritys, joka tarjoaa monipuolista apua erilaisiin kodin töihin.
Taustaa.

Kotiapu-TH:n yrittäjä Tarja Honkanen on toiminut yrittäjänä jo vuodesta 2012 lähtien.

Tarja oli jo vähän aikaa miettinyt uusien verkkosivujen hankkimista. Näin hän päätti sitten myös tehdä.

Sovimme, että teemme uudet verkkosivut ja logon Kotiapu-TH:lle. Koko projekti eteni erittäin nopeasti ja jo alle 2 kk päästä ensimmäisestä yhteydenotosta, verkkosivut, sekä logo olivat valmiina.

Verkkosivuissa keskityttiin erityisesti...
Värimaailmaan.

Kotiapu-TH:n yrittäjä Tarja Honkanen on ihmisenä iloinen ja todella pirteä. Aina positiivinen. Halusimme kuvastaa tätä asennetta myös verkkosivuissa, sekä logossa. Kotiapu-TH:n vanhoilla sivuilla sininen oli vahvassa osassa, jonka takia päätimme keskittyä sinisen eri sävyihin.

Aloitimme projektin tekemällä Kotiapu-TH:lle logon. Tämän prosessin aikana valitsimme päävärit yritykselle (vaalean sininen, valkoinen, musta). Verkkosivuja tehdessä valitsimme myös uusia värejä värimaailmaan mukaan. Lopputuloksena oli pirteä ja iloinen värimaailma, joka sopii verkkosivuihin erittäin hyvin.

Verkkosivuissa keskityttiin erityisesti...
Lottie animaatioihin.

Kirkkaan värimaailman lisäksi käytimme sivuilla paljon animaatioita. Kuin myös näillä sivuilla, myös Kotiapu-TH:n sivuilla ne tuovat kaivattua liikettä muuten staattisiin sivuihin.

Etusivu.

Kotiapu-TH:n etusivulla halusimme esitellä palvelut nopeasti, mutta mielenkiintoisesti. Päädyimme tietokoneella interaktiiviseen malliin. Kun vierailija vie hiiren kuvan päälle, samalla näytön taustalla vaihtuu kuva palvelua kuvaavaksi ja lisätiedot palvelusta tulevat esiin.

Mobiililla pistimme kaikki palvelut ja lisätiedot näkyviin allekkain. Vierailija voi vierittää haluamaansa kohtaan ja lukea, mitä asioita palvelu pitää sisällään.

Etusivu (tietokone).

Tietokoneella etusivu on interaktiivinen. Kun vierailija vie hiiren tietyn palvelun alueelle, vaihtuu taustakuva ja lisätiedot ponnahtavat esiin.

Palvelut -sivut.

Kotiapu-TH tarjoaa kolmea erilaista palvelua: siivouksia, kotiapua ja muita palveluita. Kun asiakas avaa yhden näistä kolmesta palvelusta, tulee esiin palvelulle tehty yksittäinen sivu. Tältä sivulta löytyy lisätiedot palvelusta. Näillä sivuilla esiin tulevat vahvasti värit.

Sivu alkaa suunnittelemallamme illustraatiolla, joka on asetettu vaalean sinisen taustan päälle. Tässä löytyy pikalinkit sivun eri osiin. Seuraavaksi puhutaan itse palvelusta lisää ja animaatiot tulevat ensimmäisen kerran esiin. Ennen esittelyä ja alatunnistetta tulee usein kysytyt kysymykset, jossa annetaan palvelusta ja yrityksestä hieman lisätietoa. 

Lottie animaatiot.

Lottiet ovat meidän mielestä erinomainen tapa tuoda eloa muuten staattisiin verkkosivuihin. Käytimme tässä projektissa Lottieita hyväksi. Aiheeseen liittyvät animaatiot sopivat mielestämme hyvin sivujen kirkkaaseen värimaailmaan.

Ota yhteyttä -sivu.
Avaa sivut uuteen välilehteen.

Näet Kotiapu-TH:lle tekemämme verkkosivuston kokonaisuudessaan painamalla alla olevaa painiketta.

Ajatuksia työstä.

Olemme tyytyväisiä projektin tuotoksiin ja olemmekin saaneet paljon positiivista palautetta nimenomaan Kotiapu-TH:n verkkosivuista. Ihmiset ovat tykänneet sivujen pirteästä olemuksesta ja olemme saaneet myös kehuja suunnittelemastamme logosta.

Kotiapu-TH:n verkkosivusto oli erittäin hauska projekti, koska meillä oli täysi valta tehdä verkkosivuista sellaiset, kuin halusimme. Ei kuvapankkia, tekstejä, logoa, värejä tai mitään muutakaan, vaan saimme mahdollisuuden tehdä projektin tyhjästä valkoisesta aina viimeiseen silaukseen asti.

Sivut eivät välttämättä ole laajat eikä niissä ole tuhansia kuvia tai pitkiä tekstejä, mutta silti niissä on meidän mielestä jotain hienoa. Etusivu, logo, värit, animaatiot, ota yhteyttä -sivu… verkkosivut ovat ehkä pienet, mutta sisältävät useita hienoja osia.

Iloksemme myös Tarja piti sivuista. Mielestämme sivut ovat juuri Kotiapu-TH:n ja Tarjan näköiset, joten olimme erittäin tyytyväisiä, että Tarja tykkäsi sivuista.

Lisätiedot.

Projektin kesto?
6 vko

Mitä palveluita projekti piti sisällään?
Verkkosivut – Logot – Digitaaliset materiaalit

Mainitsemisen arvoisia yksityiskohtia?
Yhteydenottolomake – Sisällön luominen – Lottie animaatiot – SEO – Logo – Värimaailma – Mukautetut illustraatiot

Jatkuuko projektin ylläpito?
Kyllä

Haluatko sinäkin ulkoistaa yrityksesi digitaalisen puolen?
Me odotamme valmiustilassa. Ota meidät käyttöön painamalla alla olevaa painiketta.