Etusivu // Palvelut // Materiaalit

Materiaalit

Suunnittelemme, toteutamme ja toimitamme lähes mitä tahansa materiaaleja. Kauttamme saa materiaaleja sekä digitaalisessa, että fyysisessä muodossa.

Digitaaliset materiaalit

Digitaalisissa materiaaleissa valintamahdollisuudet ovat laajat. Kerro meille mitä tarvitset. Lähes aina pystymme toteuttamaan sen. Olemme aiemmin tehneet yrityksille esimerkiksi PDF-tiedostoja, PowerPoint-tiedostoja, Word-tiedostoja, digitaalisia esitteitä, juhla-aiheisia töitä, sekä useita muita materiaaleja.

Tärkeintä meille on tehdä materiaaleistasi yrityksesi näköisiä. Toteutamme laadukkaita digitaalisia materiaaleja, joita on ilo lähettää asiakkaillesi tai pitää muuten vain esillä.

Fyysiset materiaalit

Fyysisissä materiaaleissa erikoistumme erilaisten markkinointimateriaalien suunnitteluun ja toimittamiseen. Suunnittelemme ja toimitamme esitteitä, kortteja, kirjekuoria, julisteita, tarroja, pahvilaatikoita, pusseja, pulloja, kalentereita ja lähes kaikkea muuta yrityksesi sisäiseen ja ulkoiseen markkinointiin tarvittavaa materiaalia. Kerro meille mitä tarvitset, niin kerromme pystymmekö auttamaan!

Voimme myös tehdä jo olemassa oleviin materiaaleihin haluamasi päivitykset. Lue muokkauksista lisää täältä.

Yhteystiedot