Etusivu // Palvelut // Materiaalit

Materiaalit

Voimme suunnitella, toteuttaa ja toimittaa sinulle lähes mitä tahansa materiaaleja. Teemme materiaaleja digitaalisessa että fyysisessä muodossa.

Digitaalisissa materiaaleissa valintamahdollisuudet ovat laajat. Kerro meille mitä tarvitset, niin lähes aina me pystymme toteuttamaan sen. Olemme aiemmin toteuttaneet esimerkiksi PDF-tiedostoja, PowerPoint -esityksiä ja pohjia, digitaalisia esitteitä, juhla-aiheisia kuvia ja illustraatioita, Word -tiedostoja ja pohjia sekä useita muita töitä. Pidämme tiedostot aina pieninä, mutta samalla laadukkaina. Toteutamme ideoistasi ainutlaatuisia digitaalisia materiaaleja, joita on ilo lähettää esittelyaineistona asiakkaillesi tai pitää muuten vain esillä päivän piristeenä.

Fyysisissä materiaaleissa erikoistumme erilaisten markkinointimateriaalien suunnitteluun ja toimittamiseen. Suunnittelemme ja lähetämme kotiovellesi pyynnöstä esitteitä, kortteja, kirjekuoria, julisteita, tarroja, pahvilaatikoita, pusseja, pulloja, kalentereita, ständejä ja lähes kaikkea muuta yrityksesi markkinointiin tarvittavaa materiaalia. Kerro meille mitä tarvitset niin kerromme pystymmekö auttamaan!

Voimme muokata myös nykyisiä materiaalejasi. Lue muokkauksista lisää täältä.

Hintatietoa*

  • Materiaalien suunnittelu ja toteutus 45 € / tunti

    Pitää sisällään sekä digitaalisten, että fyysisten materiaalien suunnittelun. Digitaalisten materiaalien kohdalla pitää sisällään myös toteutuksen ja toimituksen. Minimi laskutus 30 min.

  • Fyysisten materiaalien tilaus ja toimitus Sovitaan erikseen

    Hinta koostuu materiaalista, sen lukumäärästä, koosta ja toimituksen nopeudesta.

* Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Yhteystiedot