Mobile Lift Oy
Mobile Lift Oy
Mobile Lift Oy.
Mobile Lift Oy on henkilönostinten ja nostolava-autojen huoltoihin, korjauksiin ja myyntiin erikoistunut täyden palvelun henkilönostintalo.
Taustaa.

Viimeisen kahden vuosikymmenen aikana Mobile Lift Oy on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen monipuolisimmista henkilönostintaloista. He tarjoavat laajan valikoiman erilaisia palveluita huolloista, peruskunnostuksista ja tarkastuksista aina mittatilaustyönä tehtyihin erityiskohteisiin asti. Tämän lisäksi kuuluisat merkit kuten GSR, Leguan ja Dynaset ovat valinneet Mobile Liftin valtuutetuksi jäälleenmyyjäkseen.

Yritys laajensi toimintaansa isosti vuonna 2021 ja samalla tuli ajankohtaiseksi verkkosivujen päivittäminen uusiin. Lähetimme aiemmin esitteemme Mobile Liftille ja iloksemme he palasivat asiaan.

Tiesimme jo ennen projektin aloittamista, että sivuista tulisivat laajat. Yrityksen 20 vuoden historia, useat palvelut ja lukemattomat kokemukset takasivat tämän.

Koska asiaa oli paljon, muodostui haasteeksi sen esittäminen mielenkiintoisella, mutta samalla alalle sopivalla tavalla.

Toinen iso haaste projektiin mentäessä oli keksiä tapa, jolla tuoda Mobile Liftin ainutlaatuinen osaaminen oikealla tavalla esiin.

Nämä haasteet tiedostaen, lähdimme toteuttamaan uusia verkkosivustoja Mobile Lift Oy:lle. 

Verkkosivuissa keskityttiin erityisesti...
Kuviin.

Teimme koko projektin ajan tiiviistä yhteistyötä Mobile Liftin tiimin kanssa. Yksi heidän toiveistaan oli kuvien runsas käyttö verkkosivuilla. Mobile Liftin porukka oli kerännyt vuosien varrelta ison kuvagallerian, jota saimme käyttää hyväksi.

Loppujen lopuksi juuri nämä yrityksen itse ottamat kuvat toimivat verkkosivujen ulkomuodon kulmakivinä. Kuvat toivat myös yrityksen tarjoamien palveluiden hyödyt paremmin esiin, kuin mikään määrä tekstiä olisi voinut.

Verkkosivuissa keskityttiin erityisesti...
Toiminnallisuuteen.

Joidenkin sivujen sisälle tuli paljon samaan aihealueeseen kuuluvaa asiaa, jonka päätimme lajitella sivun sisäisiin kategorioihin. Näin asiakkaiden ei tarvitse aina vaihtaa sivua, eikä sivusta tule liian raskas.

Tämän lisäksi asensimme paljon sivun sisäisiä ponnahdusikkunoita. Sivun sisäiset ponnahdusikkunat eli popupit ajavat samaa asiaa, kuin sivun sisäiset kategoriat.

Mobile Liftin tiimi toivoi myös chattijärjestelmän asentamista sivuille. Chatti sopii erinomaisesti sivuihin, tekee ne toiminnallisemmiksi ja madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä yritykseen.

Etusivu.

Mobile Liftin etusivu on malliltaan pitkä ja paljon materiaalia sisältävä. Sivu alkaa sliderilla, jonka kahdessa ensimmäisessä diassa esitellään yritystä ja kolmannessa kerrotaan viime aikaisista tapahtumista. Seuraavaksi esitellään yrityksen tekemät palvelut ja myynnissä olevat tuotteet. Tämän jälkeen esitellään yhteistyökumppanit ja kerrotaan lisää yrityksestä, sekä sen historiasta. Ajankohtaista osion perästä löytyy automaattisesti liikkuva kuvagalleria. Jokaiselta sivulta löytyvä alaosa koostuu toimipisteiden tiedoista ja tärkeistä linkeistä. 

Sivun sisäiset kategoriat.

Käytimme paikoittain hyväksi sivun sisäisiä kategorioita. Esimerkiksi GSR Nostolava-Autot -sivulla kategoriat tarjoavat asiakkaalle helpon ja nopean tavan rajata autot sarjojen mukaan.

Palvelut -sivut.

Mobile Lift Oy keskittyy seitsemään erilaiseen palveluun, jonka lisäksi he toteuttavat asiakkaan pyynnöstä myös muita töitä. Meidän tavoite oli tuoda näiden palveluiden hyödyt mahdollisimman hyvin esille. Toteutimme tämän palveluista otettujen kuvien, sekä Mobile Liftin tiimin tekemien laadukkaiden tekstien avulla.

Popupit.

Hyödynsimme popuppeja useasti. GSR Nostolava-Autot -sivulla popuppeja hyödynnettiin autojen ominaisuuksien esittämisessä. Ominaisuudet esitellään Suomen kielisillä sivuilla PDF-tiedostojen avulla. Vierailija voi ladata PDF-tiedoston itselleen.

PDF-tiedostot on tehty Suomen kielellä, jonka takia kieliversioissa ohjasimme asiakkaan suoraan GSR:n tekemälle esittelysivulle autosta.

Kieliversiot.

Mobile Liftin vanhoilla sivuilla oli tarjolla kieliversiot ja heille oli tärkeää, että myös uudet sivut ovat saatavilla Englannin ja Ruotsin kielisenä. Toteutimme tämän multisite ympäristön avulla. Kieliversiot eivät ole yhtä laajat kuin Suomen kieliset verkkosivut, jonka takia teimme pieniä muutoksia tiettyihin sivuihin.

Avaa sivut uuteen välilehteen.

Näet Mobile Lift Oy:lle tekemämme verkkosivuston kokonaisuudessaan painamalla alla olevaa painiketta.

Ajatuksia työstä.

Oli meidän kunnia toteuttaa laaja asiakastyö Mobile Lift Oy:n kaltaiselle paikkansa vakiinnuttaneelle yritykselle.

Projekti oli erittäin mielenkiintoinen, sekä odotettua vaikeampi. Onneksi Mobile Liftin tiimi teki tiivistä yhteistyötä kanssamme koko projektin ajan, jonka ansiosta esille tulleet haasteet saatiin ratkaistua nopeasti.

Aloitimme verkkosivujen rakentamisen ideoiden vaihtamisella ja niiden nopealla testaamisella. Oikean tyylin löytämisessä meni hetki, mutta kun se löydettiin, alkoi projekti liikkua eteenpäin sulavasti.

Alussa jo tiesimme, että sivujen tekemisessä tulisi olemaan muutamia erityisiä haasteita. Isoimmat haasteet olivat asioiden esittäminen mielenkiintoisesti, sekä yrityksen osaamisen esiin tuominen oikealla tavalla. 

Molemmat haasteet ratkaisimme kuvien avulla. Mobile Lift oli kerännyt laajan kuvagallerian toiminnastaan vuosien varrelta. Kyseinen kuvagalleria sopi verkkosivujen tekemiseen täydellisesti. Yrityksen itse ottamat kuvat toimivat samalla verkkosivujen visuaalisena pohjana, sekä aiempien asiakastöiden referenssinä. Kuvat olivatkin jokaisen yksittäisen sivun kulmakivi, jonka ympärille kaikki muu rakennettiin.

Toiminnallisuudesta koitettiin tehdä mahdollisimman selkeä ja nopea. Käytimme erityisesti hyväksi sivun sisäisiä kategorioita, sekä popuppeja. Näiden lisäksi chattijärjestelmä tekee yhteydenotosta helppoa.

Projekti oli todella hyvä kokemus meille. Verkkosivuista tulivat erittäin hyvät ja sekä tekijä, että asiakas olivat tyytyväisiä lopputulokseen.

Lisätiedot.

Projektin kesto?
3 kk

Mitä palveluita projekti piti sisällään?
Verkkosivut – Digitaaliset materiaalit

Mainitsemisen arvoisia yksityiskohtia?
Kieliversiot – 100+ kuvan muokkaus – Blogin upottaminen sivuihin – Sisällön luominen – Kuvagalleriat – SEO – Chattijärjestelmä – Sivun sisäiset kategoriat – Popupit – PDF-tiedostot

Jatkuuko projektin ylläpito?
Kyllä

Haluatko sinäkin ulkoistaa yrityksesi digitaalisen puolen?
Me odotamme valmiustilassa. Ota meidät käyttöön painamalla alla olevaa painiketta.