Etusivu // Palvelut // Verkkosivut

Verkkosivut

Leipälajimme on verkkosivustojen (ja verkkokauppojen) tekeminen. Verkkosivustoja pystymme toteuttamaan kaikenlaisille asiakkaille aina yrityksistä yksityishenkilöihin.

Teemme verkkosivut yhtä periaatetta noudattaen: jos asiakas ei ole tyytyväinen, emme ole mekään. Lupauksemme on, että emme lopeta verkkosivujen työstämistä ennen kuin asiakas on täysin tyytyväinen niihin. Kuuntelemme tarkasti asiakkaan toiveita ja teemme parhaamme toteuttaaksemme ne.

Jos ja toivottavasti kun päätät valita meidät toteuttamaan uudet verkkosivusi, projekti tulee olemaan laaja. Projekti kestää tavallisesti 2-4 kuukautta riippuen verkkosivustosta. Haluamme tehdä verkkosivuistasi erinomaiset. Erinomaisuuden saavuttaminen vie aikaa.

Vaikka projekti kestääkin lähes aina monta kuukautta, ei se silti tarkoita, että ammattisi muuttuu yhtäkkiä verkkosivustokriitikoksi. Teemme työt ja sinä seuraat projektia silloin kun sinulle sopii. Havaintojesi mukaan annat palautetta verkkosivuista, joiden pohjalta teemme sopivat muokkaukset niihin.

Käytännössä tämä toimii niin, että annamme sinulle linkin uuteen verkkosivustoosi jo kahden viikon sisällä projektin aloittamisesta. Linkistä voit seurata projektin etenemistä sinulle sopivana ajankohtana. Linkki ei näy muille paitsi sinulle ja meille. Palautetta voit antaa esimerkiksi soittaen, viestillä, sähköpostitse tai muulla haluamallasi tavalla. Mahdollisuuksien mukaan tulemme vierailemaan luoksesi puhumaan projektista.

Projektin eteneminen

Projekti alkaa sillä, että otat meihin yhteyttä. Jutellaan tarpeistasi ja tavataan mieluusti kasvotusten. Tämän jälkeen lähetämme tarjouksen verkkosivuista. Tarjous perustuu alla olevaan hinnastoon. Jos olet tyytyväinen tarjoukseen, allekirjoitetaan se ja ryhdytään hommiin.

Seuraavaksi hoidamme kuntoon perusasiat. Perusasioihin kuuluu esimerkiksi domainin hankkiminen (jos tarpeellista) ja palvelimen käyttöönottaminen. Näiden vaiheiden jälkeen aloitamme rakentamaan verkkosivujasi.

Kolmas vaihe on projektin työläisin eli itse verkkosivujen rakentaminen. Työstämme verkkosivujen ominaisuuksia, ulkomuotoa, kuvia, tekstejä ja muita yksityiskohtia toiveidesi mukaisesti.

Kun verkkosivusi lähestyvät valmistumista, varmistamme vielä, että ne näyttävät hyvältä kaiken kokoisissa ruuduissa. Pidämme huolen myös, että verkkosivut ovat nopeat ja hakukoneoptimoidut.

Viimeisessä vaiheessa verkkosivusi ovat valmiit julkaistavaksi. Yhdistämme haluamasi domainin verkkosivuihin, jonka jälkeen upouudet verkkosivusi ovat viimein kaikkien nähtävillä.

Projektin valmistumisen jälkeen alkaa verkkosivujen ylläpito. Korjaamme virheet, pidämme palvelinta yllä ja päivitämme verkkosivujasi. Verkkosivuihin on mahdollista tehdä mitä tahansa muutoksia myös projektin valmistumisen jälkeen.

Alta löydät verkkosivujen hintatiedot. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tulee jotain kysyttävää!

Hintatietoa*

Hinnasto 1.1.2023 alkaen.

 • Verkkosivut alk. 1 800 €

  Verkkosivuihin kuuluu oletuksena etusivu, ota yhteyttä -sivu ja palvelut -sivu, jossa voit kertoa yrityksesi tarjoamista palveluista. Oletuksena verkkosivuista löytyy myös chättibotti, evästehuomautus, yksinkertainen tietosuojaseloste, 404 virhe -sivu ja ylä- sekä alatunniste. Hintaan kuuluu myös aina saatavilla olevaa ajankohtaista tietoa kävijämääristä ja muuta mielenkiintoista analytiikkaa verkkosivuistasi.

 • Verkkokauppa Sovitaan erikseen

  Toteutamme verkkokauppoja lähes kaikenlaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

 • Sivu 150 €

  Täysin uusi sivu, jonka suunnittelu aloitetaan alusta asti.

 • Samankaltainen sivu 75 €

  Sivu, jonka sisältö eroaa muista sivuista (esim tekstit ja kuvat), mutta sivun pohja on samanlainen kuin jollain toisella sivulla.

 • Pitkä sivu 300 €

  Erityisen pitkä sivu, johon mahtuu paljon sisältöä.

 • Blogi 300 €

  Verkkosivuihin liitettävä ympäristö, johon voit kirjoittaa omia kirjoituksia. Blogia voi hyödyntää myös "Ajankohtaista" -sivuna, jossa päivität asiakkaillesi yrityksesi toiminnan muutoksista tai vaikka rekrytoinneista. Tekemämme ohjevideo opastaa, miten blogia päivitetään. Voimme halutessasi päivittää blogia puolestasi.

 • Haku 200 €

  Verkkosivuihin voidaan lisätä asiakkaalle mahdollisuus hakea sisältöä helpon ja nopean haun avulla.

 • Kieliversio alk. 400 € / kieli

  Voimme tehdä verkkosivustostasi eri kieliversioita. Kieliversio on muuten lähes samanlainen kuin tavallinen verkkosivustosi, mutta tekstit ovat käännetty haluamallesi kielelle.

 • Chättibotti alk. 0 € / kk

  Halutessasi asennamme verkkosivuillesi chättibotin kaupan päälle. Opetamme, miten bottia käytetään. Chättibottia on mahdollista muokata itsellesi mieluisammaksi, joka maksaa hieman. Kysy lisätietoja, jos aihe kiinnostaa!

 • Muut työt Sovitaan erikseen

  Verkkosivuja tehdessä eri mahdollisuuksia on loputtomia. Lähes kaikki ideat ovat toteutettavissa ja niistä on mahdollista sopia erikseen ennen projektin alkua tai projektin aikana.

 • Verkkosivujen ylläpito alk. 60 € / kk

  Ylläpidämme palvelinta, teemme varmuuskopiot, korjaamme virheet ja pidämme verkkosivusi päivitettyinä. Suurin osa verkkosivuista pärjää tällä paketilla, mutta suuremmilla ja vilkkaammilla verkkosivuilla hinta voi nousta parhaan suorituskyvyn turvaamiseksi.

 • Muutokset verkkosivuihin 45 € / tunti

  Kaikki verkkosivuprojektin valmistumisen jälkeiset muokkaukset tehdään tähän hintaan. Isommista töistä voidaan sopia erikseen. Minimi laskutus 30 min.

 • Domain + nimipalvelimien ylläpito 60 € / vuosi

  Voimme hankkia yrityksellesi oman domainin ja pitää yllä sen nimipalvelimia. Hinta koskee .fi .com .org ja .net -päätteitä. Muista päätteistä sovitaan erikseen. Domainin siirto nykyiseltä palveluntarjoajaltasi meille on myös mahdollista.

* Kokonaishinta lasketaan yhteen verkkosivuprojektin päättymisen jälkeen. Oletushinta 1 800 € laskutetaan, kun tarjous hyväksytään. Loput hinnasta laskutetaan, kun projekti on valmis. Erilaisista maksujärjestelyistä on mahdollista sopia. Ylläpito ja kuukauden aikana kertyneet muutostyöt laskutetaan jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Yhteystiedot